Monthly Archive for Ocak, 2011

Standart Grup Ltd. Şti.


Standart Grup Ltd. Şti. Ankara da bulunmaktadır ve Türkiye’nin tüm bölgeleriyle iş yapmaktadır. Standart Grup Ltd. Şti. 20 yılı aşkın süredir kazanlar, su deposu, hidrofor ve brülör sistemleri, plakalı eşanjörler, genleşme tankları, sirkülasyon pompaları alanında imalat, satış, bakım, onarım, tamir ve teknik servis hizmeti müşterilerine sunmaktadır.

Firmamızın 20 yıllık tecrübesi ve deneyimli elemanları bulunmaktadır. Firmamız tarafından yapılan tüm işler 1 yıl garanti altındadır.

hidrofor

Firmamız Norm Pompa ve Elegans Pumps hidrofor ve pompa sistemlerinin İç Anadolu Bölgesindeki bayi ve yetkili teknik servisidir.Türkiyenin her bölgesindeki inşaat firmaları, toplu konutlar, fabrikalara hidrofor gönderimimiz mevcuttur. Müşterilerimizden gelen talepler doğrusunda en kısa zamanda istemiş olduğunuz modelde hidroforlar adresinize gönderilir.

Fimamiz her tip ve modelde 0,5 bar – 15 bar arasi, 5 m2-400 m2 arasi buhar kazani satisi ve montaji konusunda hizmet vermektedir. Firmamız buhar kazanları sektöründe yüzlerce satış yapmıştır. Her tip ve modelde Alarko, Baymak, Demirdöküm, DÇD,Selnikel, Ferroli, Buderus, Viessmann marka kalorifer kazanlarinin bakim, onarim ve teknik servis hizmetleri firmamiz tarafindan verilmektedir.

Brülör

Firmamız tarafından su deposu imalatı ve depo temizliği yapılmaktadır. Her marka model brülör bakımları ile EGO şartnamesine uygun baca gazı analizleri firmamızın tecrübeli elemanları tarafından yapılmaktadır.

Grubumuz 20 yıllık tecrübesi ile Çift Cıdarlı ve Bakır Boru Serpantinli Boyler imalatı ve mevcut Boyler’ lerin serpantin değişimi, temizliği, su kaçaklarının giderilmesi işlerini itinayla yapmaktadır.

Merkezi ısıtma sistemlerinde bulunan sirkülasyon veya devirdaim pompaları montaj,sarım,arıza ve yedek parça hizmetleri Standart Grup’ un deneyimli elemanları tarafından verilmektedir.